قالب های فارسی وردپرس 13

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 13

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

خرید فلش مموری

حافظه های الکترونیکی در انواع گوناگون و برای مصارف مختلف ساخته شده اند . حافظه های فلش به دلیل سرعت بالای آنها در ثبت اطلاعات و همچنین استفاده فوق العاده آسان بسیار پر فروش و پر طرف دار می باشند . از این رو در دوربین های دیجیتالی ، تلفن همراه و سایر دستگاه ها شاهد استفاده روز افزون از آنها هستیم .

اگر بخواهیم از فلش مموری ها صحبت کنیم باید بگوییم که تاریخچه این محصول مربوط به سال 1980 می باشد، درست زمانی که دکتر فوجیو ماسوکا در شرکت توشیبا، پیشنهاد و طرح فلش مموری تبلیغاتی را عنوان کرد. بعد ها در سال 1984، در همایش جهانی وسایل الکترونیکی (IEDM) موسسه مهندسان برق و الکترونیک، از طرح و ساخت فلش مموری پرده برداری شد. این همایش با شکوه در سانفرانسیسکو واقع در ایالت کالیفرنیا برگزار شد. 
اما موضوع به این سادگی ها خاتمه نیافت، سال ها طول کشید تا با بررسی های بسیار زیاد این محصول آزمایش و تحلیل شده و به وسیله ای کار آمد تبدیل و روانه ی بازار شد. تراشه های تجاری یا همان فلش مموری های اولیه و آغازین را شرکت اینتل در سال 1988 وارد بازار کرد. این محصول از اولین الگوهای فلش مموری های NOR بود.

حافظه فلش مموری به حافظه ای گفته می شود که غیر فرار بوده و قابلیت برنامه ریزی برای هر سلول را داشته باشد و ضمن اینکه این حافظه ها اندازه شان کوچک است ولی نسبت به فلاپی دیسک ها و هارد ها سرعت انتقال بالاتری دارند و همینطور مقاومت بیشتری در برابر شوک دارا هستند و البته نویز هم ندارند. 

راهنمای خرید فلش مموری

این روزها افزایش استفاده از شبکه های کامپیوتری و روند رو به رشد سرعت دسترسی، سبب تولید بی وقفه اطلاعات شده است. فایل های حجیم موزیک و فیلم، نرم افزارها و اطلاعاتی که ممکن است هر روز و هر ساعت به آن احتایج داشته باشید و سرعت نسبتا کند دسترسی به اینترنت یا منابع دانلود این اطلاعات سبب می شود که به عنوان یک کاربر شبکه های کامپیوتری، نیاز به یک حافظه سریع و کوچک قابل حمل داشته باشید.
حافظه های کوچک قابل حمل یا فلش مموری ها ( USB Flash Memory/Flash Drive ) در ظرفیت های مختلف با کارایی ها و اشکال متفاوتی همانند هاردهای اینترنال و اکسترنال تولید می شوند

ملاحظاتی که به هنگام خرید فلش مموری باید به آن توجه داشته باشید

1.ظرفیت 

ظرفیت فلش مموری یکی از ویژگی های اصلی است که به طور مستقیم بر قیمت آن تاثیرگذار است و به هنگام خرید باید به آن توجه داشته باشید. پس مهم است که مشخص شود بیشتر چه نوع داده ای را در فلش قصد دارید ذخیره نمایید و این اطلاعات چه حجمی را به هنگام ذخیره سازی اشغال می کنند.

2.دوام و استحکام

فلش مموری های USB با توجه به ابعاد و نوع فناوری تولید بیشتر از سایر حافظه های قابل حمل در معرض آسیب دیدگی قرار دارند از این رو در زمان خرید توجه به مواردی چون جنس بدنه، نوع اجزاء داخلی و استحکام و مقاومت برد می تواند از اهمیت بسیار بالای برخوردار باشد. علاوه بر این ها انتخاب فلش مموری هایی با روکشی از جنس فلز، آلمینیوم آنودایز و یا مواد پلاستیکی مقاوم می تواند به محافظت در برابر ضربه کمک نماید.

3. سرعت انتقال اطلاعات

فلش مموری های با قیمت کم تر، سرعت انتقال داده ی پایین تری حدود 1MB در ثانیه دارند. فلش های با استاندارد USB 3.0 داده را با سرعت حداکثر 640Mbps و استاندارد USB 2.0 داده را با سرعت حداکثر 480Mps انتقال می دهد. پس برای این که بهترین سرعت انتقال اطلاعات را داشته باشید فلش مموریی خریداری نمایید که استاندارد USB 3.0 داشته باشد و بتواند هر داده ای را با سرعت مناسب مدیریت کرده و انتقال دهد. 

4. فرم ظاهری فلش مموری

فلش ها از نظر فرم ظاهری در رنگ ها و شکل های مختلفی تولید می شوند که هر کدام مناسب یک رده سنی یا نوع و محل استفاده هستند.در صورتیکه یک فلش مموری با ظاهر فانتزی انتخاب می کنید نباید انتظار داشته باشید که این فلش ضد ضربه یا ضد آب و ضد خش باشد. ممکن است فلش مموری ای هم وجود داشته باشد که همه این خصوصیات را در کنار هم داشته باشد اما توجه کنید که عموما این طور نیست.

                

5. تکنولوژی جدید، فلش های با دو رابط USB و MicroUSB

اخیرا با افزایش انواع تجهیزات الکترونیکی و دیجیتال، استفاده از فلش ها هم در انواع تجهیزات باب شده است. ممکن است گاهی احتیاج داشته باشید که فلش مموریتان را به لپ تاپ یا موبایلتان متصل کنید. در این صورت می بایست فلش مموری ای تهیه کنید که دارای پورت MicroUSB نیز باشد. این نوع فلش ها دارای دو رابط USB و MicroUSB هستند. برای اتصال بهPC یا لپ تاپ از رابط USB و برای اتصال به موبایل های هوشمند و تبلت ها از رابط MicroUSB استفاده می شود. این فلش مموری ها معمولا از سیستم عامل های اندروید پشتیبانی می کنند و گوشی هوشمند و یا تبلت شما به آسانی این حافظه ها را شناسایی کرده و می توانید به نقل و انتقال داده های خود بپردازید.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.